Julstök

Nu har jag julstökat!

Bakat bullar med saffran och vanilj. MUMS! Och så har jag kokat chokladkola, liiiite för söta för min smak. Men det är ju bra för då räcker det längre! Och idag har jag slagit in massor med julklappar! Bara lääängtar till julafton och julklappsspelet. Ska bli så kul!

Bullarna och kolan är visserligen några dagar gamla, men iaf!

Lite lilljul hade vi i söndags hemma hos U. Mysigt hade vi, synd bara att K kom så sen och hade glömt att vi skulle ha julklappsspelet. Men det var många bra presenter och trevligt hade vi! Alla fick minst ett paket att öppna, själv fick jag fyra. En juicepress, tre änglar, en glasskopa och ett halsband med örhängen från Indien.

Och på julafton kommer den stora finalen med spelet. Då ska brandsläckaren kontras från förra året. Ska bli spännande att se vad vi får ihop för presenter!

Nehepp, dags för lite mys med vovvarna! Senare blir det lite fet pizza =P

Tentaplugg

Har det blivit sedan jag vaknadet. En tvätt med lakan är tvättad och så den mörka som ja väntat med en dag för länge... Blev väldigt jättefullt i maskinen, sådär fullt så luckan knappt gick o stänga. Så bytte jag lakan i sängen eftersom vår alldeles egna söta goa löptik hoppade upp och tyckte hon skulle ligga i sängen och sova. Som tur var så klarade sig kuddar, madrass och täcken sig bra. Hoppas lakanen blir rena bara. Annars har vi ett gäng med andra sköna lakan. G blir ju glad om han får den finaste bomullen till sin bil...

Nehepp, dags för litet tv-kväll!

Gokväll

Natt i Sörping

Så var man på så kallad introduktion för att stämma av sug av övre luftväg. Har varit här i tre timmar såhär långt och EN gång! Blir ungefär samma nivå av aktivitet som dagen på ambulansen i Motala. Tur att man jobbar med dom man jobbar med. Annars hade natten kunnat bli låååång!

Dags att fortsätta med nattens arbete, godisätande och internet!

Pyssel och mys i Bääboden

Så har man äntligen pysslat lite i bää-boden. Fyra tomtar och ett tomteskägg hann bli klara. Vi jobbade på bra jag och S. Hoppas hon lyckas sälja nåt på lördag!

Nu ska jag försöka få till lite adventspynt, trots att G inte bryr sig om det. Jag gör iaf det!

RSS 2.0