Dålig aktivitet

Inte minst här på bloggen...

Borde verkligen har hunnit med mer än jag gjort dem senaste sex veckorna. Men det är som det är när man måste pendla 9mil för att komma till sin praktik. Tidiga mornar och sensena kvällar. Tur att jag fått låna säng hos snälla M och S!

Får ta mig i kragen. Idag har jag iaf hunnit läsa in mig på hjärtbiten till tentan på tisdag! Bara lite astma, farmakologi, njurar (för säkerhets skull) liiite ortopedi. Hoppas det är en lätt tenta! Annars blir det en omgång till i januari.

Första snön!

Nu faller den första snön för i år! Härligt och kallt...

Ska nog ut med vovvarna sen och lukta lite på snön. Tycker det luktar så gott när första snön faller och lägger sig. Fast det är frågan om den lägger sig, är lite blött ute fortfarande.

Jaja, hoppas det lägger sig snö nu så kan den ligga där och ge ljus! Sen kan den försvinna i mars när ljuset kommer tillbaka. Inget snöslask tack!

Hej hopp, nu ska jag laga mig lite grönt te och krypa ner under filten med katten.

En hel vecka sedan sist

Har det gått sedan jag sist skrev och en vecka och två dagar sedan H gick över till andra sidan. Veckan har gått fort. E har hunnit vara hemma, mamma och pappa har haft besök av M och L (trevligt) som dom inte sett på mååånga år, flera dagar med VFU, transkription... Suck alldeles slutkörd.

Livet knatar vidare. Redan november. Snart åker pappa till Indien och kommer inte hem förrän ett par veckor innan jul. Jisses!
Begravning 11nov, släktträff 20 nov, inlämning av pedagogikrapport 24nov, nån lm-tenta inklämd och sedan börjar vi december med ytterligare en tenta! Härliga tider.

Nehepp, nu ska jag surfa vidare i cyperspejset, kanske jag hittar nåt gott recept på en kaka...

SNART FÅR VI ADSL! :D

RSS 2.0