Snökaos

Det är precis vad det är...

Att folk inte kan lära sig att man inte kan köra på kanten som tidigare och att möten inte fungerar som normalt. Någon måste stanna för att man ska kunna passera, förslagsvis INTE den som har uppförsbacke. Men är det idioter i trafiken så är det.

Hur som helst har jag precis lyckats söva Harry. Han är så stressad av att katten finns. Han vill verkligen ha stenkoll precis hela tiden så minska konstigt knäpp eller nåt så flyger han upp. Kanske kan bero på att han är understimulerad just nu. Vi har iaf varit ute en timme och jobbat på tomten med lite lydnad och efter det gått en sväng. Jaja, hoppas han får sova en stund nu så jag kan få lite lugn och ro när jag ska städa.

Ska bara hämta lite vatten och en trasa så ska jag ta hallen där uppe och sen är det dammsuga och plocka som gäller. Imorron kommer Anna och så ska vi ha vår Grey´s-kväll. Efter det åker jag och jobbar.

Nehepp, dags att ta tag i problemen :P

32 mil

Är precis vad jag kommer spara i resväg efter bytet av praktikplats! YES!

Så himla skönt att man lyckades byta plats. Synd om M som fick åka till Motala... Och ännu värre för A som inte klarade spärrtentan...

Hur som helst ligger det MASSOR med snö på taket, nästan så det ger vika, eller inte... Men det är iaf 30 MINST som ligger där uppe. Tur man kan ligga under sitt duntäcke i flanellpyjamas med en mysig varm vovva brevid.

Mys med katten

Nu är hundarna ute i hundgården en stund igen. Det innebär att vår lilla kattvalp får lite egentid med matte och det är något han NJUTER av i stora drag. Han ligger och trycker sig mot mig och spinner så det ekar. Tror nog att både kattvalp och matte njuter lite.

Imorron är det dags för skola och föreläsningar igen. Suck! Men jag hoppas att det kan blir lite av en glidartermin med mycket man redan hört. Geriatriken kommer bli OTROLIGT långsam annars. Men tre veckor ska väl gå fort?

Hur som helst, ska stålsätta mig inför det fyra timmar långa föreläsningen på eftermiddagen. Blir nog att försöka få med sig lite fika så man kan överleva och tycka att det är intressant. Nu ska jag gå in på vår lilla portal och kika efter kompendier till föreläsningen.

Pluggmys i Ljungsbro

Så sitter man här och "pluggar". Eller rättare sagt, M och A sitter och pluggar medan en annan längtar till solen. Biljetter till jordens alla hörn har jag kollat. Kanske blir att man tar sig en sväng nån gång under våren.

Tentor och arbeten är kompletterade och klara så nu är det LEDIGT fram till på måndag. Då börjar vi med en fyratimmarsföreläsning och lite upprop. Skoj, eller inte...

Hur som helst, senare ska vi åka till Ms häst och pyssla lite. Ska bara se till att A inte blir alldeles dundersjuk...

Svidande vackert

Den inte speciellt varma vinterns vita kyla håller i sig och träden är fortfarande täckta av vit frost och snö. Riktigt vackert att titta ut genom fönstren, dock inte lika skönt som vackert att vistas ute. Elräkningen är ett annat stort svidande måste.

Så var också termin fyra till ända. Inga fler basgrupper, inga fler föreläsningar om buksjukdomar... Skönt och lite vemodigt. Trist och behöva lämna en så toppenbra basgrupp. Men kanske hade gruppen gått in i ett annat stadie sen och blivit en riktig mardrömsgrupp. Hur som helst känns det toppenbra! Bara ett år till man står i Domkyrkan i Linköping och har sin avslutning. Sen är man legitimerad och förhoppningsvis anställd och kan jobba.

Har bara en sketen omtenta i läkemedel innan alla tentor fram till termin fyra är avklarade. Iofs har jag statistiken också som jag förmodligen måste göra om. Men det ska inte vara några problem. SKA fixa alla tentor i T5 och försöka jobba klart med C-uppsatsen så långt jag bara kan. A verkar vara inne på samma bana. Sen är det bara termin 6 som återstår och som jag förstått det är det mycket C-uppsats som gäller. Kanske man kan sikta på en tidig uppgång om det går enligt våra planer?

Hur som helst ska jag njuta av mina tända ljus, lugna och mätta djur samt en varm filt en stund innan jag tar tag i skurtrasan. Jägarns vad jag ska göra fint till på söndag. Sedan ska huset hållas fint. Tror H-katt kommer käka upp det mesta annars.

Hmm... Det är förresten lite vääl tyst! Undrar vad H-katt pysslar med?


Betapet och vitt

Gud vad mycket intressant man kan läsa på internet!

Idag har jag sett massor med folk på fb som skriver en färg i statusen. Och nu sitter jag och leker med bokstäver på Betapet.se.

Nu ska snart G gå upp och åka till jobbet. Kanske man skulle försöka somna innan han vaknar? Hoppas det inte kommer mer snö nu på några dagar så han kan få vara lite ledig i helgen. Jaja, själv ska ja plugga lite inför seminariet på fredag och sedan åka till en kompis på Vikbolandet imorron. Bara vägarna håller sig fina...

Dags för sängen och lite skön nattsömn (innan natten hinner ta slut!)

Nytt år och nya tag

Har suttit och surfat runt på lite olika bloggar jag brukar läsa. Det är många som skriver att man bara kommer bryta sina nyårslöften, men jag ska ändå skriva ner mitt enda lilla löfte:

Jag lovar att se till att må bra och känna mig stark i år! Det lovar jag mig varenda år och det brukar kunna hållas. Det där med att man lovar att träna, banta, sluta röka, äta nyttigare... eller vad man nu brukar kunna lova är svårt att hålla, men jag tror jag lyckas med mitt vanliga löfte.

Oavsett ska jag iaf försöka börja träna regelbundet och kanske gå ner några kilo under våren. Men vi får se hur mina planer blir. Vet ju inte vad skola och jobb har att erbjuda framöver.

Nej, dags för lite söndagsmys med världens bästa sambo och alla våra små busdjur :)

God fortsättning!

RSS 2.0