Blodbad

Det var precis vad det var igårkväll, eller natt... Min älskade sambo ville vara snäll och klippte klorna på Kellie på kvällen. Han kom upp och sa han hade lyckats klippa en pulpa. Brukar ofta hända på min vilda lilla Kellie som gärna stretar emot när man kommer med klotången. No big deal. Hur som helst tittade vi klart på programmet på tvn. Sedan gick jag ner för att släppa ut vildingarna en sista gång innan natten. Så jag öppnade Kellies bur och ut flyger hon och blodet skvätter. Jag blev något skraj kan jag säga. Kellie flyger ut och uppför trappen. Hon vil helst av allt bara slänga sig i sängen och gämma sig under täcket. Som tur var hade jag stängt dörren till sovrummet och jag lyckades dessutom få stopp på henne på översta trappsteget. Sedan kommer hon ner och flyger ut på gräsmattan. Efter kellie ser man STORA tassavtryck i blod. HJÄLP! Så jag ropar ner Gustav så han kan hjälpa mig torka golvet. In kommer Kellie och jag stoppar henne i hallen. Där ser jag att det är pulpan som blöder. Jag håller henne stilla och på bara några sekunder blir det en liten pöl (inte bara droppar utan PÖL!!) ca 5cm i diameter. Man kan se en stråle som bara pumpar ut blod. Tur man inte är rädd för att se blod iaf. Hur som helst tar ja på skrället koppel och tar ut henne i köket. Där får jag papper av Gustav och trycker hårt om hennes tass. Så sitter jag i ca 10 min, sedan har det stannat av något. Under tiden torkar Gustav upp blodet i golvet, hallen och i trappen. Sen är det bara buren kvar. Där hade hon suttit i kanske 30min... Gustav tar ut bottenplattan vilken är nerdränkt i blod! Det är så mycket blod att det rinner av plattan. Shit tänkte jag. Kellie är ju inte så stor precis, rätt mycket blod på plattan för att komma från en så liten kropp. Så jag sitter hos Kellie en stund och hon står och skakar och verkar inte vara riktigt pigg. Sedan får hon lite vatten. Inte så lite vatten direkt. Hon surplar i sig drygt 5dl på någon minut. Knäppa lilla älsklingen. Sedan kollar jag hur tandkött och ögon ser ut och hon ser lite blek ut.

I morse kommer jag ner. Hon brukar alltid föra ett himla liv i sitt lilla krypin. Men i morse viftade hon lite på svansen, smög ut och åt mat. Sedan gick hon ut och kissade. In kom hon och somnade direkt.... Det vart lite mycket för stackaren!

Hon ska få återhämta sig och ha en skön, lugn innedag idag! Precis som jag, för inatt ska jag jobba och imorrn blir det Stockholm och konsert med Gustav.

RSS 2.0