Nya projekt

I morse vaknade jag med Kellie i nacken. Hon blev såklart helt överlycklig när hon såg att jag slog upp ögonen och började med en gång att försöka komma åt att pussas, hårt dessutom. Det hela slutade med att jag försökta gömma mig under täcket för att slippa det allra värsta svansviftet. När hon lugnat sig lite tittar jag fram bakom täcket. Såklart har hon inte dampat klart utan nockar mig rätt i pannan. Så nu sitter jag med en bula ovanför ena ögonbrynet.



Kanske var det smällen som fick mig att ta tag i projekt:
Måla matbord


Det absolut fulaste matbord jag någonsin sett!
Detta hemska bord står i Hildastova, Laerdal och var tidigare betsat i mörkgrönt. Den mörgröna betsen syns fortfarande på bordsytan. Stilen runt ikring går mer åt "mormors gamla stuga"-stilen.


Så jag går upp, ger dampmaskinerna lite mat, går en promenad med de små liven och sätter mig i bilen. Jag tog med mig mitt Mastercard och gasade in med min buckliga bil. Väl inne i stan börjar jag med att åka förbi Bauhaus för att köpa slippapper till vår nya Metabo-maskin. När jag dragit kortet slår jag koden, såklart funkar den inte! Då hade jag ändå kontrollerat koden innan jag åkte. Som tur var hade jag tagit med mig 500-lappen i krukan. Så skulle jag köpa täckpapp på ÖoB. Där var den såklart slut. Så jag kom hem med spackel, spackelspade, maskeringstejp(!?) och slippapper. Så nu är bordet nerslipat, iaf skivan! Det är den som är viktigast för den ser man mest av. Får köpa färg imorrn! Svart ska det bli!


Halva bordet slipat!




To be continued...


Mitt nya liv

Skulle man nog kunna kalla det. Jag har ett lugnt liv som bara flyter samman. Det består mest i att tänka på mig själv och hundarna om dagarna, på eftermiddagarna handlar det mest om G, mitt lilla hjärta. Och jag bara ÄLSKAR allt jag gör, tom dammsuga, tvätta och laga mat har blivit roligare. Det är bara diskningen som inte är så intressant än.

Idag hade jag tänkt baka lite pizzasnurror som G kan ta med sig och äta på jobbet och till kvällen tänkte jag göra i ordning en pastagratäng som jag bara ksn slänga in i ugnen när G börjar bli hungrig. Tvätta hade jag också tänkt göra idag. Ska damsuga lite och torka golven. Sen är det nog slappa som gäller!

*Suck*

Nej, dags att sätta igång och njuta av dagen, morgonstunden är över och guldet är slut.

RSS 2.0