Nya tag

Imorgon blir det en ny vardag!

Förhoppningsvis får jag nyckeln till den nya lägenheten så jag kan börja flytta över saker. Tänkte jag skulle ringa till den områdesansvarige och fråga om jag kan få kladda på lite färg i v-rummet. Vitt vitt vitt haha!

Dessutom blir det upprop för sista terminen på sjuksköterskeprogrammet. Förstår ni, jag är snart sjuksköterska!! Om fyra månader har jag en egen nyckel till medicinrummet och slipper springa med någon i hälarna när jag utför mina uppgifter. Skumt!

Jaja, bara hoppas att känslan av feber och halsontet ger sig tills imorron...

Slut?

Är sommaren slut nu?

Jag körde iväg min bror till tåget i morse. Han skulle tillbaka till L och plugga. Nästa gång jag träffar honom är det förmodligen kallt och kanske att snön tom har trillat ner och lagt sig på backen. Får väl se...

Nu är det bara lite mer än två veckor kvar till 1 september och min efterlängtade flytt! Sen är det definitivt slut på en epok i mitt liv. Känns lite sorgligt, men samtidigt skönt.

Vi får se vad det nya har att erbjuda...


Sköna sommarnätter

Igår natt var en sån där tropisk sommarnatt. Varm och fuktig! Jag och A hade en spontan filmkväll som slutade i prat och ännu mer prat om senaste tidens händelser och relationer. Mycket skönt att få prata av sig, tack för lånet av dina öron min vackra A!

Nu blir det lite mer Smash, norskt chokladgodis som jag smugglade med hem från Kvalsund!

Appråpå sköna nätter, Kvalsund har drabbats av vintern. Det har tydligen snöat där igår. Kontrasterna är stora...

Pyjamasmys

Idag får det bli en dag i plagget pyjamas. Ungefär vad jag orkar nu. Min sömn och min aptit är som bortresta, semester kanske? Jag får hoppas att dom kommer tillbaka snart för jag börjar sakna dom.

Hur som, nu ska jag fortsätta njuta av lite go musik: Bedouin Soundclash

mm...

Hög på livet

Det är precis så jag skulle vilja beskriva min känsla just nu. Jag är livrädd för att dimpa ner i ett djupt mörkt hål just nu, men det är ju en del av livet så jag njuter lite till. Vill inte att känslan ska ta slut!

Nu ska jag ut och njuta lite till. Det gör jag bäst ute med djuren, med vänner eller alldeles ensam hemma! Har så mycket att vara tacksam för just nu...

RSS 2.0