Com Hem

Så var beställning av internet och tv gjord, råkade visst hänga med ett telefonabonnemang så jag fick ett nummer som var typ 130 666 (tror jag). Killen jag pratade med var skånsk... Kul hade vi iaf och telefonsamtalet blev långt och flummigt. Fattar inte varför det alltid ska bli så när jag ringer runt till kundtjänster att man ska sitta och prata om annat. Jaja, nu är beställningen gjord iaf och flytten ett liiiitet steg närmare :)

Bloggtorka över?

Vi får väl se. Jag tänker iaf försöka uppdatera bloggen liiite mer ofta nu. Har ju blivit en rätt lååång paus iom att vi saknade internetanslutning i Kvalsund. Det var iofs inte det enda vi saknade men... Nu är jag iaf hemma igen. Kom hem tidigt på måndagsmorgonen, eller var det tisdagen? Tisdagen var det nog. Sedan har det blivit två dagar i sommarstugan med päronen och idag en dag i Lkpg (typ).

Resan till Kvalsund kan sammanfattas med:
- Kallt
- Regn
- Låååång resa
- Trevliga arbetskamrater
- Avsaknad av växtlighet
- Renar
- Norska
- Mååånga arbetstimmar

Allt som allt en normalt och alldeles perfekt tur alltså!

Kan tillägga att en del andra förändringar har ägt rum på hemmafronten. From 1september kommer jag och G inte bo ihop längre, vi har helt enkelt gjort slut. Vi diskuterade detta innan jag åkte och kom överens om att det var det bästa för oss. Vi är mycket bra vänner och har superkul ihop och pratar fortfarande om det mesta med varandra. Lite trist efter sju år ihop, men ett nödvändigt ont för oss båda. Hur som helst, jag, Kellie och katten kommer flytta in i en tvåa i Linkan där vi hoppas att vi ska trivas tillsammans utan våra två herrar i huset (Katten räknas inte som herre, han är för liten). Alla är välkomna och fråga gärna om det är nåt ni undrar över, hellre det än att rykten sätts igång!

Kram till er från en "nybliven" singel.

Dagens tidning...

dsc00180 (MMS)

Dagens tidning...


Dagens tidning...

dsc00180 (MMS)

Dagens tidning...


Hammerfest

Fest och fest vet jag inte, men internet på min egen dator är det iaf här. Dessutom har dom relativt god pizza.

Börjar kännas mer och mer som hemma i Kvalsund. Trivs riktigt bra trots klimat och frånvaron av det sommarväder jag är van vid. Jag har dagligen kul på jobbet. Här är det aldrig långt till ett skratt med kollegorna vilket känns otroligt bra! Har tom planer om att eventuellt åka tillbaka. Men vi får väl se hur planerna blir, beror på jobb på hemmafronten. Skulle gärna jobba hemma på ett svenskt sjukhus innan jag börjar resa till Norge som syster.

Jaja, nu ska jag fortsätta njuta av Hammerfesten :)

RSS 2.0