En tur i ur och skur

Hör och häpna, jag har varit en tur till Laerdal. Åkte söndag eftermiddag och kom tillbaka till Kinsarvik tisdag-kväll. Det var en trevlig tur. När jag kom fram sken solen och värmde lite. Stack ner till LAS och kollade läget. Hälsade på K som blev mäkta förvånad över att se mig! Men kul var det att träffa kära kusin vitamin.

Sedan åkte jag och V hem till henne. Vi skrattade och höll gay-R vaken halva natten. Dagen efter tog vi oss i kragen och åkte till Sogndal. Väl tillbaka satte vi oss i sadlarna och red på en (för mig) rejäl ridtur på ca 2 timmar. Kul att rida, men inte lika kul att vakna dagen efter med värsta träningsvärken i ben, rygg, mage och rumpa. Ytterligare en natt med skratt och en sömnlös natt för stackars gay-R.

Idag åkte våra läkarstudenter hem med dunder och brak. Marängswiss blev avslutningen. Trevliga människor att jobba med! Hoppas man får jobba med fler av den varan.

Efter jobbet idag åkte jag och K-A till Odda och shoppade lite. Kul kul!

Men nu är det dags för mig att sussa. Imorgon är det dubbelpass och på söndag likaså. Blir en tuff helg, men det ger ju lite inkomster.

Och min restskatt på 27 000NOK har sjunkit till 7000NOK! Känner mig rik igen =)

Nattinatt!

Tajming!

Det kunde inte falla in bättre! Veronica var ledig måndag och eventuellt tisdag. Och var hon inte ledig på tisdag så skulle hon ha seinvakt. Vilket inte spelar någon större roll eftersom jag ändå måste åka hem lite halvtidigt. Det kallar jag tajming, så imorgon eftermiddag ska jag köra dit! Hihi!!


Kantareller

Då var den första natten avklarad. Har sovit nästa hela dagen, men framåt fem-tiden tog jag mig i kragen och gick min utlovade promenad.

Hittade en fin stig längs forsen. Mulet var det, men regnet höll sig borta! Hittade kantareller på min runda! Var ju bara tvungen att steka dom och lägga på en macka! Kunde inte bli en bättre kvällsmåltid. MUMS!! Provade kameran lite också. Fina bilder blev det, men jag måste lära mig hur jag ställer in alla grejer på den.
 
Nu väntar jag bara på att klockan åtminstone ska passera 21 så jag kan gå och lägga mig. Ska jobba 7,30-14,30 resten av veckan om inte chefen petar mer i listorna... Vi får väl se! Men imorgon ska jag iaf dit 7,30.

Nattinatt (snart)

Kinsarvik igen

Så var man tillbaka i Kinsarvik!

Sitter och väntar på att klockan ska gå så jag kan gå ner till jobbet och jobba lite grann. Ska jobba min första natt här. Ska bli kul att prova! Nu är det ju inte samma värmebölja som det var sist så nu kan man ju sova även på dagtid. För en stund sen kom en störtskur, perfekt väder för en tupplur.

Pizza är inhandlat så nu kan jag inleda min norgediet (frysta pizzor från Grandiosa med co och ostbågar). Jag är som pavlovs hundar, när jag hör ser fjällen blir jag sugen på ostbågar och när jag kommer hem från jobbet sitter det alltid med en pizza! Dags att verkligen kämpa mot dem inlärde betendena. Får se hur det kommer gå, men jag ska göra mitt bästa iaf! Har ju min fina kamera som sällskap och det finns grejer att fota ska jag säga så jag får väl ta och promenera bort behoven...

Hepp, dags att plocka fram arbetsskorna, lägga fram matsäcken för natten (sallad, juice och en smörgås) och ta på sig ett par byxor.

Ha en godnatt mina vänner!

90 mil

90mil ska bilen rulla innan jag kan krypa ner i min egen säng...

Känns som man ska runt hela jävla jordklotet innan man kommer hem. Får hoppas att tyskarna håller sig lugna i natt på fjällvägarna... Och att vägarna inte har regnat bort av skyfallen runt Oslo. Här skulle det också behövas en rejäl skvätt med regn (om nu vädergudarna läser bloggar, snälla låt det mulna under kvällen så man slipper soluppgången mitt i nyllet imorronbitti och senare solen som värmer bilen).

Nehepp, ska läsa och slappa en stund, sedan packa och städa det sista. Sen ska jag och H smaska i oss resterna i kylen!

Puss o klem för den här norgevistelsen!

Lite bilder kanske....

Inte om datorn och internet får bestämma... Ni får helt enkelt vänta ytterligar några veckor innan Thailands-bilder och Kinsarvik-bilder går att se på bloggen.

Kan ju informera om att mitt tålamod för internet och datorn är nere på noll! Det är alldeles för varmt för att vara vaken och alldeles för varmt för att sova eller göra nåt annat heller för den delen. Dessutom krånglar tangentbordet på datorn så varannan bokstav försvinner. Tar hur lång tid som helst att smälla ihop ett mail eller blogginlägg. Så nu ger jag upp för en stund och hoppas på att solen kan gå ner så man kan öppna och kyla ner lägenheten.

Svettiga kramar till er alla!

RSS 2.0