Ett sista Ryck

Det hann bli en natt till i Sörping. Så nu kom jag upp i 127 timmar tror jag. Eller om det var 117 timmar kanske. Och packat klart har jag gjort, nästintill. Ska bara plocka ner hårborste och plattång så är jag redo att åka sen. Ska städa ur huset lite innan jag åker också. Imorgon hoppas jag att mitt pass är klart hos polisen. Annars blir det en sväng till Skavsta =P

Ringde till mäklaren idag om huset vi har hittat. Han skulle försöka ordna så jag kunde få se huset (iaf halva) imorgon. Jippi! Då kan man iaf få en uppfattning om hur stort det känns och om det kan vara något att investera i! Jag håller mina tummar och hoppas på det bästa.

Nu ska jag sova en stund. Det tar hårt när man får jobba natt utan att vila innan. Men men, är det kris och dom ringer 45min innan jag börjar så tycker jag att jag kan ställa upp! Jag lyckades tom hålla mig vaken hela natten. Himla bra =)

Nehepp, sängen väntar på mig...

Tid

Dagarna går och torsdagen närmar sig med stormsteg! Hihi

Nu är iaf 95% av allt tvättbart hemma tvättat, måste ju ha torra kläder på sig så dem är självklart inte tvättade. Sedan var det visst några plädar kvar tror jag. Imorgon blir sista rycket med tvättandet och städningen. Men först ska jag sova bort halva dagen! Satt i Linköping och käkade lite med sötnosen. Då ringer såklart Söderköping och vill att man ska jobba under natten. Klart man  ställer upp! Typiskt att bli inkallad att jobba natt 45min innan man börjar. Dagen imorgon kommer förmodligen blir mycket seg.

Dags att jobba!

See ya

Vad håller jag på med?

När vårkänslorna äntligen börjar dyka upp, ja då ska bestämmer man sig för att dra norrut. Inte Stockholmsnorrut, utan "norr om Sverige"-norrut. Hua! Bara att plocka fram varma jackan och fårskinnsvantarna igen. Vad har jag gett mig in på egentligen... Jaja, ska bli spännande iaf!

Och så har man såklart lagom när man ska åka, hittat ett intressant hus ett område vi vill bo i. Så imorgon blir det förutom tvätta och städa, ett telefonsamtal till mäklaren för att fråga om man möjligen kan få en snabbtitt på huset innan man åker på torsdag. Hoppas! Sedan ligger det i Gustavs händer att bjuda och köpa huset. Jag är så trött på att leta hus så det finns inte. Får väl se om det blir klart någon gång så man slipper leta mer!

Klippt av håret har jag också gjort. 20cm kortare och lugg vart det!

Usch, vad ska man ta med för kläder egentligen... Bäst jag ringer och frågar hon som ringde och ville ha dit oss. Fasen, det är inte så lätt när det är precis vid vårkanten liksom.

Nehepp. Dags att sussa!

Lenvik

Dit kommer vi att fara nästa torsdag. Det ligger lite söder om Tromsö, så det är himla mycket norrut. Lite för mycket när man tänker efter. Men o andra sidan så kommer resan dit att bli kortare tidsmässigt än till Laerdal. Ska bli spännande att få jobba i hemtjänsten och få köra runt bland fjällen. Kanske inte lika spännande om det blir snöstorm eller blixthalka... Men det ska bli kul att se naturen runt omkring iaf. Hoppas bara att mitt pass hinner bli klart i tid. Annars får jag ordna ett sånt där tillfälligt pass. Blir visserligen lite dyrare då, men vad gör man inte!

Nehepp, dags att återgå till det lugna nattpasset här i Söderköping. Det näst sista innan jag är ledig nästan en vecka. På fredagen är det sedan dags!

AHHHH, ska bli så kul!!!

Nattinatt

Och så kom julkänslan igen, nåååågot tidigt...

Just precis så är det. Idag har snön yrt hela dagen till och från. Förbannade väder! Om nu inte solen vill skina så kan ju snön hålla sig borta iaf. Regn hade varit 1000 gånger bättre. Jaja, bara att vänta, den som väntar på nåt gott...

Äntligen riktiga vårkänslor!

Efter tre dagar med soligt väder kan man inte ha annat. Tyvärr är det inte speciellt varmt ute, men man kan alltid sitta i köksfönstret med de fina påskliljorna i vasen o titta ut och läääängta till värmen kommer.

Nu längtar jag bara till sommaren så jag och K kan åka till Norge igen. Vi har massor med erbjudanden från Norge om sommarjobb. Ska bara se om vi kan komma iväg nu i vår också! Hoppas det, för Norgesuget är stort...

Igår blidde det snö IGEN!!

Just precis så är det just nu. Solen sken ju, och till och med värmde i ansiktet. Vad hände?

Igår ramlade snön ner igen och lade sig på backen. Halkan var tillbaka tillsammans med mitt dåliga humör! Jag är trött på snö nu! Den skulle vart här för ca två månader sen. Jaja, kanske var sista snöfallet, vem vet?

Jag har iaf fortsatt mitt fönsertputsande så solen kan få skina in genom rena fönster istället för prickiga och smutsiga. Bäst att börja i tid så man får ha rena fönster några veckor iaf. För snart kommer pollen och fluglortar tillbaka och skitar ner ALLT!  Nu börjar motorsågen låta igen... Det väcker iaf lite vårkänslor hos mig, trots att snön ligger kvar fläckvis.

Hoppas solen tittar fram imorgon så jag kan njuta av min promenad med voffsingarna!

RSS 2.0