Regnvader

Det ar precis det som har drabbat Koh Samui. Vi som ville ligga pa stranden och njuta av ljumma dopp i havet hela dagen. Jaja, kan ju vara skont att ta en slappdag utan att svettas pa stranden. Ar ju sa mycket battre att sitta framfor en dator och svettas... Eller inte!

Forhoppningsvis sa spricker det upp till ikvall och blir uppehall. Da ska vi fortsatta var paborjade vana att ata gott och sitta pa stranden samtidigt. Kan inte bli battre an sa! Det maste bara sluta regna... Jaja, nu ska vi snart ivag och kopa mat att ta med till hotellet. Sitta pa balkongen och titta ut over det harliga poolomradet ar en helt ok kompromiss.

Nehepp, dags att leta reda pa nat stalle med takeaway. McDonalds ligger vagg i vagg med internetcafeet, men hur lockande ar det... Imorrn om det ar daligt vader igen maste jag ta mig for och gora nat. Idag har vi legat i sangarna och sovit och last, ovit och last... Blir lite langsamt i langden. Kanske blir lite shopping... Ska forsoka hitta nat till mamma och pappa tankte jag. Mamma ville bara ha tigerbalsam, men hur kul ar det? Jaja, an ar det manga dagar till hemresan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0