Fika och tekniknördar

Mamma och pappa var förbi en sväng idag på eftermddagen. Dom stannade lääänge och fikade och pratade. Mamma har nu gått grundkurs i sms-skrivning och klarade av att skriva ett helt sms:

"Hej hur mår du."

Så nu kanske hon smsar ibland, hoppas hon inte blir lika irriterad då som hon blev nu, när hon skulle hålla på coh byta rad, sätta punkter, ändra stora och små bokstäver... Hon har också lärt sig skicka mms, vilket var något helt nytt för henne. Heja mamma! Du är snart tekniknörd.

Jaja, så kan det vara. Ozzy och katten blev iaf kompisar. Katten visade O hur han gjorde på lådan, O tittade intresserat på och följde sedan med ut och tittade på katten som gick runt i huset och myspös. Jag är så glad i lille Holsetskrället. Han är inte som vanliga katter, han är social och kryper GÄRNA upp i knät och spinner. Trots att en stor dreglande hund står och nosar honom i baken. Så himla skönt att ha en så trygg kisse. Det enda han tycker är läskigt är det sim händer utanför.

Nej, nu ska jag nog gå upp till G och försöka övertala honom om att åka till macken och handla chips och kanske en film så vi kan ha en mysig filmkväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0